Beállítás leírás 353 az igen lehetőség

Info icon This preview shows pages 6–10. Sign up to view the full content.

Beállítás Leírás
Image of page 6

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

353 Az Igen lehetőség kiválasztásával lehetővé teszi, hogy a rendes esetben egy gomb lenyomásával és az egyik vezérlőtárcsa elforgatásával végrehajtott módosításokat a gomb felengedését követő tárcsaforgatással végezze el. A beállítás véget ér, ha az érintett gombot újra megnyomja, félig lenyomja a kioldógombot, vagy a készenléti időzítő lejár. Ez a lehetőség a következő gombokkal érhető el: 1 Amennyiben az f4 Egyéni beállításban az Aktív D-Lighting vagy az expozíciókésleltetés mód beállítást társította a gombhoz. 2 Amennyiben az f5 Egyéni beállításban az Aktív D-Lighting vagy az expozíciókésleltetés mód beállítást társította a gombhoz. 3 Amennyiben az f6 Egyéni beállításban az expozíciókésleltetés mód beállítást társította a gombhoz. 4 Amennyiben az f13 Egyéni beállításban a fehéregyensúly vagy az ISO érzékenység beállítást társította a gombhoz. f10: Gomb felenged. után tárcsa G gomb A Egyéni beállítások menü Gomb 0 I ( Q ) gomb 116 E gomb 131 M ( Y ) gomb 190 D gomb 134, 139, 143 S gomb 109 T gomb 80, 84 U gomb 149, 153, 157, 159, 163 c gomb 115 AF mód gomb 39, 41, 88, 91 Fn gomb 1 348 Pv gomb 2 349 A AE-L/AF-L gomb 3 349 Videofelvétel gomb 4 355 Gomb 0
Image of page 7
354 A Kioldás engedélyezve beállítás választásával akkor is kioldható a zár, ha nincs memóriakártya behelyezve, bár képek nem rögzíthetők (demó módban azonban megjelennek a monitoron). Ha a Kioldás zárolva lehetőséget választja, a kioldógomb csak akkor működtethető, ha memóriakártyát helyeznek a fényképezőgépbe. A beállítás kiválasztása esetén a funkciókijelzőn, a keresőben és az információs kijelzőn megjelenő expozíció jelzők a negatív értékeket a bal oldalon, a pozitívokat a jobb oldalon jelenítik meg. Válassza a lehetőséget, ha a pozitív értékeket szeretné a bal, a negatív értékeket pedig a jobb oldalon megjeleníteni. f11: Üres foglalattal nincs kiold. G gomb A Egyéni beállítások menü f12: Fordított kijelzők G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 8

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

355 Válassza ki, milyen szerepet töltsön be a videofelvétel gomb keresős vagy élő nézetben végzett fényképezés során. ❚❚ Megnyomás + vezérlőtárcsák f13: Videofelvétel gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás m Fehéregyensúly A kívánt fehéregyensúly beállítás kiválasztásához nyomja meg a gombot és forgassa el az egyik vezérlőtárcsát ( 0 148). 9 ISO érzékenység Az ISO érzékenység beállításához nyomja meg a gombot és forgassa el az egyik vezérlőtárcsát ( 0 109). i Képterület kiválasztása A gomb megnyomásával és az egyik vezérlőtárcsa elforgatásával választhat az előre meghatározott képterületek közül ( 0 74). A Képterület kiválasztása lehetőség kiválasztásával megjelenik a képterületek listája; jelöljön ki egy lehetőséget és nyomja meg a 2 gombot a kiválasztáshoz vagy a kiválasztás visszavonásához, majd nyomja meg az J gombot.
Image of page 9
Image of page 10
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern