Beállítás leírás 353 az igen lehetőség

Info icon This preview shows pages 6–10. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Beállítás Leírás
Image of page 6

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
353 Az Igen lehetőség kiválasztásával lehetővé teszi, hogy a rendes esetben egy gomb lenyomásával és az egyik vezérlőtárcsa elforgatásával végrehajtott módosításokat a gomb felengedését követő tárcsaforgatással végezze el. A beállítás véget ér, ha az érintett gombot újra megnyomja, félig lenyomja a kioldógombot, vagy a készenléti időzítő lejár. Ez a lehetőség a következő gombokkal érhető el: 1 Amennyiben az f4 Egyéni beállításban az Aktív D-Lighting vagy az expozíciókésleltetés mód beállítást társította a gombhoz. 2 Amennyiben az f5 Egyéni beállításban az Aktív D-Lighting vagy az expozíciókésleltetés mód beállítást társította a gombhoz. 3 Amennyiben az f6 Egyéni beállításban az expozíciókésleltetés mód beállítást társította a gombhoz. 4 Amennyiben az f13 Egyéni beállításban a fehéregyensúly vagy az ISO érzékenység beállítást társította a gombhoz. f10: Gomb felenged. után tárcsa G gomb A Egyéni beállítások menü Gomb 0 I ( Q ) gomb 116 E gomb 131 M ( Y ) gomb 190 D gomb 134, 139, 143 S gomb 109 T gomb 80, 84 U gomb 149, 153, 157, 159, 163 c gomb 115 AF mód gomb 39, 41, 88, 91 Fn gomb 1 348 Pv gomb 2 349 A AE-L/AF-L gomb 3 349 Videofelvétel gomb 4 355 Gomb 0
Image of page 7
354 A Kioldás engedélyezve beállítás választásával akkor is kioldható a zár, ha nincs memóriakártya behelyezve, bár képek nem rögzíthetők (demó módban azonban megjelennek a monitoron). Ha a Kioldás zárolva lehetőséget választja, a kioldógomb csak akkor működtethető, ha memóriakártyát helyeznek a fényképezőgépbe. A beállítás kiválasztása esetén a funkciókijelzőn, a keresőben és az információs kijelzőn megjelenő expozíció jelzők a negatív értékeket a bal oldalon, a pozitívokat a jobb oldalon jelenítik meg. Válassza a lehetőséget, ha a pozitív értékeket szeretné a bal, a negatív értékeket pedig a jobb oldalon megjeleníteni. f11: Üres foglalattal nincs kiold. G gomb A Egyéni beállítások menü f12: Fordított kijelzők G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 8

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
355 Válassza ki, milyen szerepet töltsön be a videofelvétel gomb keresős vagy élő nézetben végzett fényképezés során. ❚❚ Megnyomás + vezérlőtárcsák f13: Videofelvétel gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás m Fehéregyensúly A kívánt fehéregyensúly beállítás kiválasztásához nyomja meg a gombot és forgassa el az egyik vezérlőtárcsát ( 0 148). 9 ISO érzékenység Az ISO érzékenység beállításához nyomja meg a gombot és forgassa el az egyik vezérlőtárcsát ( 0 109). i Képterület kiválasztása A gomb megnyomásával és az egyik vezérlőtárcsa elforgatásával választhat az előre meghatározott képterületek közül ( 0 74). A Képterület kiválasztása lehetőség kiválasztásával megjelenik a képterületek listája; jelöljön ki egy lehetőséget és nyomja meg a 2 gombot a kiválasztáshoz vagy a kiválasztás visszavonásához, majd nyomja meg az J gombot.
Image of page 9
Image of page 10
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern