Záridő és rekesz rögzítése nyomja meg a gombot

Info icon This preview shows pages 9–10. Sign up to view the full content.

$ Záridő és rekesz rögzítése Nyomja meg a gombot és forgassa el a fő vezérlőtárcsát a záridő rögzítéséhez f és h módban; nyomja meg a gombot és forgassa el a segédtárcsát a rekesz rögzítéséhez g és h módban. További információkért lásd a 126. oldalt. Egyik sem Semmilyen műveletre nem kerül sor, ha a gomb nyomva tartása közben elforgatja a vezérlőtárcsákat. Videofelvétel gomb
Image of page 9

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

356 Válassza a Kikapcsol menüelemet az a gomb letiltásához, megakadályozva ezzel az élő nézet véletlen elindítását. Válassza ki, milyen műveletet rendel a külön megvásárolható MB-D12 elemtartó markolat B gombjához. f14: Élő nézet gomb beállításai G gomb A Egyéni beállítások menü f15: MB-D12 AF-Be gomb. kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás A AF-BE Az MB-D12 B gombjának megnyomása elindítja az automatikus élességállítást. F Csak AF-rögzítés Az MB-D12 B gombjának nyomva tartása közben rögzül az élesség. B AE/AF-rögzítés Az MB-D12 B gombjának nyomva tartása közben rögzül az élesség és az expozíció. C Csak AE-rögzítés Az MB-D12 B gombjának nyomva tartása közben rögzül az expozíció. D AE-rögzítés (Kioldáskor visszaállít.) Az MB-D12 B gombjának megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad addig, amíg másodszor megnyomja a gombot, a zár kiold vagy a készenléti időzítő lejár.
Image of page 10
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern