Det betyder at vi fremover selv kan vælge hvilke EU retsakter på området for

Det betyder at vi fremover selv kan vælge hvilke eu

This preview shows page 1 out of 1 page.

tilvalgsordning. Det betyder at vi fremover selv kan vælge, hvilke EU-retsakter på området for retlige og indre anliggender vi vil deltage i. Det betyder også at vil tilslutter os 22 eksisterende retsakter på det strafferetlige og civilretlige område. Også kan vi også forsætte i Europol Samarbejdet. Nej siden argumentere for at man med en parallelaftale sikre den danske suverænitet og bla bla bla, de lover det ene og det andet. Med en parallel aftale kan folketinget ikke til vælge retsakter uden at indgå i forhandlinger med Europa kommissionen. En parallelaftale vil være meget usikker og meget omkostningsfuld. Det vil betyde at vi skal indgå i lange og tidskrævende diplomatiske indsatser i EU. De skal således også overbevises om at fremsætte et lovforslag. Derefter skal det tages op for rådet og parlamentet. De skal så overbevises gennem længerevarende forhandling som kan tag alt fra 1 måned til 5 år. Stem dog ja for at undgå alt dette møg. Det er mig en gåde hvordan at næsten halvdelen af befolkningen på nuværende tidspunkt vil stemme nej eller blankt. Især i disse dage hvor vi har brug for et stærkt fælleskab for at bekæmpe den stigende terrorisme i Europa. Vi har brug for at samarbejde mellem landendes grænser. Den mulighed er skærpet hvis vi stemmer nej. Vi har brug for Europa, og Europa har brug for os. Som politisk konstruktion har EU fejl og mangler, det vil jeg ærligt indrømme. Men det er det bedste vi har. Så stem dog for 7 søren ja.
Image of page 1
 • Fall '19
 • Uhhdjd

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern

Ask Expert Tutors You can ask 0 bonus questions You can ask 0 questions (0 expire soon) You can ask 0 questions (will expire )
Answers in as fast as 15 minutes