Automatikus képelforgatás g gomb b beállítás

Info icon This preview shows pages 17–20. Sign up to view the full content.

Automatikus képelforgatás G gomb B beállítás menü Tájkép (fekvő) tájolás A fényképezőgép 90°-kal az óra járásával megegyező irányban van elforgatva A fényképezőgép 90°-kal az óra járásával ellentétes irányban van elforgatva A Képelforgatás álló helyzetbe Ha visszajátszás során az „álló” (portré) tájolású képeket automatikusan elforgatva kívánja megjeleníteni, akkor válassza a Be értéket a visszajátszás menü Képelforgatás álló helyzetbe lehetőségéhez ( 0 288).
Image of page 17

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

374 Megjelenítheti a fényképezőgépben levő akkumulátor adatait. Akkumulátor adatai G gomb B beállítás menü Elem Leírás Töltés Az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje, százalékban kifejezve. Felv. sz. Az akkumulátor legutóbbi töltése óta végrehajtott zárkioldások száma. Felhívjuk figyelmét, hogy a fényképezőgép időnként fénykép készítése nélkül oldja ki a zárat, például a felhasználói fehéregyensúly mérésekor. Kalibrálás Ez az elem csak akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép tápellátását (külön beszerezhető) EN-EL18a/EN-EL18 akkumulátorral működtetett (külön megvásárolható) MB-D12 elemtartó markolat biztosítja. j : A folyamatos használat és újratöltés következtében az akkumulátor töltöttségi szintjének pontos méréséhez kalibrálás szükséges, töltés előtt kalibrálja újra az akkumulátort. : Kalibrálás nem szükséges. Akku életk. Az akkumulátor életkorát ötfokozatú skála jelzi. 0 ( k ) jelöli, hogy az akkumulátor teljesítménye hibátlan, 4 ( l ), hogy elérte a töltési élettartama végét, és ki kell cserélni. Felhívjuk figyelmét, hogy az új akkumulátor körülbelül 5 °C alatti hőmérsékleten való töltése a töltési élettartam ideiglenes csökkenését eredményezheti; az élettartam kijelzése visszaáll a normálisra, ha kb. 20 °C-on vagy magasabb hőmérsékleten újratölti az akkumulátort.
Image of page 18
375 A fényképekhez készítésükkor feliratot adhat. A megjegyzéseket metaadatként jelenítheti meg a ViewNX 2 (mellékelt) vagy a Capture NX-D (letölthető; 0 260) alkalmazásban. A felirat a képinformáció kijelző fényképezési adatok oldalán is megjelenik ( 0 244). Az alábbi beállítások állnak rendelkezésre: Megjegyzés bevitele : Megjegyzést írhat be a 178. oldalon leírtak szerint. A megjegyzések hossza legfeljebb 36 karakter lehet. Megjegyzés hozzáadása : A beállítás kiválasztásával az összes soron következő fényképhez hozzáadhatja a megjegyzést. A Megjegyzés hozzáadása beállítás be- és kikapcsolásához jelölje ki a beállítást, és nyomja meg a 2 gombot. A kívánt beállítás kiválasztása után nyomja meg az J gombot a kilépéshez.
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 20
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern