Kattintson az install telepítés gombra és kövesse

Info icon This preview shows pages 17–21. Sign up to view the full content.

Kattintson az Install (Telepítés) gombra és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. 3 Lépjen ki a telepítőből. 4 Vegye ki a telepítő CD-t a CD-ROM meghajtóból. Kattintson az Install (Telepítés) gombra Windows Mac Kattintson a Yes (Igen) gombra Kattintson az OK gombra A A Nikon weboldalának megtekintése A ViewNX 2 telepítését követően megtekintheti a Nikon holnapját úgy, hogy a Windows Start menüjében kiválasztja az All Programs (Összes program) > Link to Nikon (Kapcsolódás a Nikonhoz) menüpontot (internetkapcsolat szükséges).
Image of page 17

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

255 A Rendszerkövetelmények Windows CPU Fényképek : Intel Celeron, Pentium 4 vagy Core sorozat, 1,6 GHz vagy gyorsabb Videók (visszajátszás) : Pentium D 3,0 GHz vagy gyorsabb; Intel Core i5 vagy gyorsabb ajánlott az 1280 × 720 vagy nagyobb képméretű és 30 kép/mp vagy nagyobb képkockasebességű, illetve az 1920 × 1080 vagy nagyobb képméretű videók megtekintéséhez Videók (szerkesztés) : Intel Core i5 vagy gyorsabb OS * Előtelepített Windows 8.1, Windows 7 és Windows Vista Memória (RAM) 32 bites Windows 8.1, Windows 7 vagy Windows Vista : 1 GB vagy több (2 GB vagy több ajánlott) 64 bites Windows 8.1, Windows 7 vagy Windows Vista : 2 GB vagy több (4 GB vagy több ajánlott) Szabad hely a merevlemezen Az indítólemezen minimum 1 GB szabad tárhely (3 GB vagy több ajánlott) Grafika Felbontás : 1024 × 768 képpont (XGA) vagy több (1280 × 1024 képpont vagy több ajánlott) Szín : 24 bites színmélység (True Color) vagy nagyobb Csatlakozó Beépített USB port szükséges. Amennyiben a fényképezőgép USB-hubon keresztül csatlakozik, előfordulhat, hogy a szoftver nem az elvárt módon működik. * A támogatott operációs rendszerekre vonatkozó legfrissebb információkért látogassa meg a xxii. oldalon felsorolt weboldalakat.
Image of page 18
256 Mac CPU Fényképek : Intel Core vagy Xeon sorozat Videók (visszajátszás) : Core Duo 2 GHz vagy gyorsabb; Intel Core i5 vagy gyorsabb ajánlott az 1280 × 720 vagy nagyobb képméretű és 30 kép/mp vagy nagyobb képkockasebességű, illetve az 1920 × 1080 vagy nagyobb képméretű videók megtekintéséhez Videók (szerkesztés) : Intel Core i5 vagy gyorsabb OS * OS X 10.9, 10.8 vagy 10.7 Memória (RAM) 2 GB vagy több (4 GB vagy több ajánlott) Szabad hely a merevlemezen Az indítólemezen minimum 1 GB szabad tárhely (3 GB vagy több ajánlott) Grafika Felbontás : 1024 × 768 képpont (XGA) vagy több (1280 × 1024 képpont vagy több ajánlott) Szín : 24 bites színmélység (színek milliói) vagy nagyobb Csatlakozó Beépített USB port szükséges. Amennyiben a fényképezőgép USB-hubon keresztül csatlakozik, előfordulhat, hogy a szoftver nem az elvárt módon működik. * A támogatott operációs rendszerekre vonatkozó legfrissebb információkért látogassa meg a xxii. oldalon felsorolt weboldalakat.
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

257 Fényképek másolása számítógépre Mielőtt folytatja, mindenképpen ellenőrizze, hogy telepítette-e a szoftvert a mellékelt ViewNX 2 CD-ről ( 0 253).
Image of page 20
Image of page 21
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern