9 iso érzékenység az iso érzékenység

Info icon This preview shows pages 7–10. Sign up to view the full content.

9 ISO érzékenység Az ISO érzékenység beállításához nyomja meg a gombot és forgassa el az egyik vezérlőtárcsát ( 0 109). i Képterület kiválasztása A gomb megnyomásával és az egyik vezérlőtárcsa elforgatásával választhat az előre meghatározott képterületek közül ( 0 74). A Képterület kiválasztása lehetőség kiválasztásával megjelenik a képterületek listája; jelöljön ki egy lehetőséget és nyomja meg a 2 gombot a kiválasztáshoz vagy a kiválasztás visszavonásához, majd nyomja meg az J gombot. $ Záridő és rekesz rögzítése Nyomja meg a gombot és forgassa el a fő vezérlőtárcsát a záridő rögzítéséhez f és h módban; nyomja meg a gombot és forgassa el a segédtárcsát a rekesz rögzítéséhez g és h módban. További információkért lásd a 126. oldalt. Egyik sem Semmilyen műveletre nem kerül sor, ha a gomb nyomva tartása közben elforgatja a vezérlőtárcsákat. Videofelvétel gomb
Image of page 7

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

356 Válassza a Kikapcsol menüelemet az a gomb letiltásához, megakadályozva ezzel az élő nézet véletlen elindítását. Válassza ki, milyen műveletet rendel a külön megvásárolható MB-D12 elemtartó markolat B gombjához. f14: Élő nézet gomb beállításai G gomb A Egyéni beállítások menü f15: MB-D12 AF-Be gomb. kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás A AF-BE Az MB-D12 B gombjának megnyomása elindítja az automatikus élességállítást. F Csak AF-rögzítés Az MB-D12 B gombjának nyomva tartása közben rögzül az élesség. B AE/AF-rögzítés Az MB-D12 B gombjának nyomva tartása közben rögzül az élesség és az expozíció. C Csak AE-rögzítés Az MB-D12 B gombjának nyomva tartása közben rögzül az expozíció. D AE-rögzítés (Kioldáskor visszaállít.) Az MB-D12 B gombjának megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad addig, amíg másodszor megnyomja a gombot, a zár kiold vagy a készenléti időzítő lejár.
Image of page 8
357 Megadhatja a vezeték nélküli távvezérlő Fn gombjának funkcióját. E AE-rögzítés (Tartás) Az MB-D12 B gombjának megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad, amíg újra megnyomja a gombot vagy a készenléti időzítő lejár. r Vakuérték rögzítés Az MB-D12 B gombjának megnyomása rögzíti a vakuértéket (csak a beépített vaku és kompatibilis külső vakuk esetében, 0 198, 430). A vakuérték rögzítésének visszavonásához nyomja meg ismét a gombot. G Ugyanaz, mint az Fn gomb Az MB-D12 B gombja az f4 Egyéni beállításban megadott funkciót hajtja végre ( 0 343). f16: Távoli (WR) Fn gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás q Ellenőrzés Keresős fényképezés során az Fn gomb nyomva tartása közben ellenőrizheti a mélységélességet ( 0 117). Élő nézetben végzett fényképezés során a gomb egyszeri megnyomásával az objektívet a maximális rekeszértékre állíthatja, így könnyebben ellenőrizheti az élességet; a
Image of page 9

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 10
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern