A az mb d12 elemtartó markolat az mb d12

Info icon This preview shows pages 19–20. Sign up to view the full content.

A Az MB-D12 elemtartó markolat Az MB-D12 kijelzőjét a jobb oldali ábra szemlélteti. EN-EL18a/EN-EL18 akkumulátor használata esetén a kijelző jelzi, ha kalibrálásra van szükség. AA elemek használata esetén az elemek töltöttségi szintjét egy ikon jelzi; egyéb jellemzőik nem jelennek meg. Megjegyzés G gomb B beállítás menü
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

376 A fényképekhez készítéskor szerzői jogi információkat adhat hozzá. A szerzői jogi információk a képinformáció kijelző fényképezési adatok oldalán is megjelennek ( 0 245), és megjeleníthetők metaadatként a ViewNX 2 (szállított) vagy a Capture NX-D (letölthető; 0 260) szoftverrel. Az alábbi beállítások állnak rendelkezésre: Művész : Írja be a fotós nevét a 178. oldalon leírtaknak megfelelő módon. A fotós nevének hossza legfeljebb 36 karakter lehet. Szerzői jog : Adja meg a szerzői jog tulajdonosának nevét a 178. oldalon leírt módon. A szerzői jog tulajdonosának neve legfeljebb 54 karakter hosszúságú lehet. Szerzői jogi inform. csatolása : A beállítás kiválasztásával az összes soron következő fényképhez hozzáadhatja a szerzői jogi információkat. A Szerzői jogi inform. csatolása beállítás be- és kikapcsolásához jelölje ki a beállítást, és nyomja meg a 2 gombot. A kívánt beállítás kiválasztása után nyomja meg az J gombot a kilépéshez. Szerzői jogi információ G gomb B beállítás menü D Szerzői jogi információ A fotós, vagy a szerzői jog tulajdonosa nevével való visszaélés megelőzése érdekében a fényképezőgép más személynek való kölcsönzése vagy átadása előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a Szerzői jogi inform. csatolása lehetőség nincs kiválasztva, illetve a Művész és a Szerzői jog mezők üresek. A Nikon semmilyen felelősséget nem vállal a Szerzői jogi információ beállítás használatából eredő károkért vagy követelésekért.
Image of page 20
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern