Az iso érzékenység és a rekeszérték

Info icon This preview shows pages 12–16. Sign up to view the full content.

az ISO érzékenység és a rekeszérték módosulásának megfelelően állítja be. A vakuérték rögzítés használatához: 1 Rendelje hozzá a vakuérték rögzítés funkciót a fényképezőgép egyik vezérlőjéhez. Válassza ki „megnyomás” beállításnak a Vakuérték rögzítés lehetőséget az f4 ( Fn gomb kiosztása , 0 343), az f5 ( Ellenőrző gomb kiosztása , 0 349) vagy az f6 ( AE-L/ AF-L gomb kiosztása , 0 349) Egyéni beállításban. 2 Nyomja le a vakufelnyitó gombot. A beépített vaku felnyílik és tölteni kezd. 3 Állítsa be az élességet. Helyezze el a témát a kép középpontjában és az élesség beállításához félig nyomja le a kioldógombot. Vakuérték rögzítés Vakufelnyitó gomb
Image of page 12

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

199 4 Rögzítse a vakuszintet. Miután meggyőződött arról, hogy a vaku készenléti jelzőfénye ( M ) megjelent a keresőben, nyomja meg az 1. lépésben kiválasztott gombot. A vaku a megfelelő vakuszint meghatározásához mérő elővillantást végez. A vakuteljesítmény ezen a szinten rögzül, és a keresőben megjelenik a vakuérték rögzítés ikonja ( e ). 5 Komponálja újra a képet. 6 Készítse el a felvételt. A felvétel elkészítéséhez nyomja le teljesen a kioldógombot. Igény szerint további képek is készíthetők a vakuérték rögzítésének feloldása nélkül. 7 Oldja fel a vakuérték rögzítést. A vakuérték rögzítés feloldásához nyomja meg az 1. lépésben kiválasztott gombot. Győződjön meg arról, hogy a vakuérték rögzítés ikonja ( e ) már nem látható a keresőben.
Image of page 13
200 A Vakuérték rögzítés használata a beépített vakuval A vakuérték rögzítése csak akkor használható a beépített vakuval, ha a TTL lehetőséget választotta az e3 Egyéni beállításban ( Beépített vaku vezérlése , 0 331). A Vakuérték rögzítés használata külső vakuval A vakuérték rögzítése külső vakuval is használható TTL, illetve (ha támogatott) mérő elővillantás AA és mérő elővillantás A vakuvezérlő módban. Ügyeljen arra, hogy ha vezérlő módot választott e3 Egyéni beállításnak ( Beépített vaku vezérlése , 0 331), akkor a mestervakut vagy legalább egy távoli csoportot TTL vagy AA vakuvezérlési módra kell állítania. A Fénymérés Külső vaku használata esetén a vakuérték rögzítés fénymérési területei a következők: Vakuegység Vaku mód A fénymérés területe Önálló vakuegység i-TTL A kép középpontjában elhelyezkedő 6 mm-es kör AA A vaku fénymérőjével mért terület Más vakukkal együtt használva (Fejlett vezeték nélküli megvilágítás) i-TTL Teljes kép AA A vaku fénymérőjével mért terület A (mestervaku)
Image of page 14

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

201 Egyéb fényképezési beállítások Keresős fényképezés során az R gomb megnyomása megjeleníti a fényképezési információkat – beleértve a záridőt, a rekeszt, a még készíthető képek számát és az AF mező módot – a monitoron.
Image of page 15
Image of page 16
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern