Egyik sem a gomb megnyomása semmilyen hatással nem

Info icon This preview shows pages 7–11. Sign up to view the full content.

Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár.
Image of page 7

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

364 Válassza ki, hogy milyen szerepet töltsön be a kioldógomb, ha 1 beállítást választott az élő nézet választóval. g4: Kioldógomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás C Képek készítése Nyomja le teljesen a kioldógombot a videofelvétel befejezéséhez és egy 16 : 9 képarányú fénykép készítéséhez (a képméretre vonatkozó információkat lásd a 60. oldalon). 1 Videók rögzítése Videó élő nézet indításához nyomja le félig a kioldógombot. Ezt követően nyomja le félig a kioldógombot az élességállításhoz (csak automatikus élességállítás módban), és nyomja le teljesen a felvétel indításához vagy leállításához. Videó élő nézet alatt a kioldógomb más célokra nem használható. A videó élő nézet befejezéséhez nyomja meg az a gombot. A külön megvásárolható vezeték nélküli távvezérlő vagy vezetékes távkioldó kioldógombja ( 0 439, 441) azonos szerepet tölt be a fényképezőgép kioldógombjával.
Image of page 8
365 A beállítás menü megjelenítéséhez nyomja meg a G gombot és válassza a B (beállítás menü) lapot. A beállítás menü beállításai A beállítás menü a következő lehetőségeket jeleníti meg: 1 Alacsony töltöttségi szintű akkumulátor esetén ez a funkció nem használható. 2 Csak akkor elérhető, ha kompatibilis Eye-Fi memóriakártyát helyezett a készülékbe. B A beállítás menü: Fényképezőgép beállításai G gomb Beállítás 0 Memóriakártya formázása 366 Monitor fényereje 367 Monitor színegyensúlya 368 Képérzékelő tisztítása 445 Tükörfelcsapás tisztításhoz 1 448 Porszemcse-eltávolít. ref.képe 369 Vibrációcsökkentés 371 Időzóna és dátum 372 Nyelv (Language) 372 Automatikus képelforgatás 373 Akkumulátor adatai 374 Megjegyzés 375 Szerzői jogi információ 376 Beállítások mentése/betöltése 377 Virtuális horizont 379 Nem-CPU objektív adatai 229 AF finomhangolása 380 HDMI 269 Helyadatok 234 Hálózat 261 Eye-Fi feltöltés 2 382 Firmware-verzió 383 Beállítás 0 A Lásd még A menük alapbeállításainak felsorolása a 279. oldalon található.
Image of page 9

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

366 A memóriakártyákat formázni kell az első használat előtt, vagy miután más készülékben használták vagy formázták azokat. Felhívjuk figyelmét, hogy a formázás minden képet és adatot véglegesen töröl a kártyáról . A formázás megkezdése előtt szükség szerint készítsen biztonsági másolatokat ( 0 253). A beállítás menü Memóriakártya formázása menüpontjának kiválasztásakor a jobb oldalon látható beállítások jelennek meg; válassza ki a kívánt kártyafoglalatot, majd a kiválasztott kártya formázásához válassza az Igen lehetőséget.
Image of page 10
Image of page 11
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern