Jelölje ki az időköz lehetőséget és nyomja meg

Info icon This preview shows pages 9–12. Sign up to view the full content.

Jelölje ki az Időköz lehetőséget, és nyomja meg a 2 gombot. Válasszon a várható leghosszabb záridőnél hosszabb időközt (percben és másodpercben megadva), majd nyomja meg az J gombot. Jelölje ki a Fényképezési idő menüpontot, és nyomja meg a 2 gombot. Adja meg a fényképezési időt (legfeljebb 7 óra 59 perc), és nyomja meg az J gombot. Jelölje ki az Expozíció simítás elemet, és nyomja meg a 2 gombot. Jelöljön ki egy lehetőséget és nyomja meg az J gombot.
Image of page 9

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

225 3 Indítsa el a felvételkészítést. Jelölje ki az Indítás lehetőséget, és nyomja meg az J gombot. A videofelvétel időzített fényképezése kb. 3 mp után indul. A fényképezőgép a kiválasztott időközönként készít felvételeket a fényképezés megadott időtartamáig. Az elkészült időzített videofelvétel a Videobeállítások > Cél ( 0 63) menüpontban megadott memóriakártyára lesz rögzítve. ❚❚ A videofelvétel időzített fényképezésének megszakítása Ha az összes fénykép elkészülte előtt kívánja befejezni a videofelvétel időzített fényképezését, jelölje ki az időzített fényképezés menü Ki elemét, és nyomja meg az J gombot, illetve a képek között vagy közvetlenül egy kép rögzítése után nyomja meg az J gombot. A videó a videofelvétel időzített fényképezésének befejezéséig elkészült képkockákból lesz létrehozva. Vegye figyelembe, hogy a videofelvétel időzített fényképezése leáll, és nem kerül rögzítésre videó, ha eltávolítja vagy leválasztja az áramforrást, vagy kipattintja a rendeltetési helynek megjelölt memóriakártyát. J gomb
Image of page 10
226 ❚❚ Nem készíthető fénykép A fényképezőgép átugorja az aktuális képet, ha egyszeri motoros automatikus élességállítás van érvényben és a fényképezőgép nem tudja beállítani az élességet (vegye figyelembe, hogy a fényképezőgép minden egyes felvétel előtt újból beállítja az élességet). A felvételkészítés a következő képpel folytatódik. D Időzített fényképezés A videofelvétel időzített fényképezése nem használható élő nézetben ( 0 35, 49), A vagy & záridőnél ( 0 123), illetve ha a sorozatkészítés ( 0 133), a széles dinamikatartomány (HDR, 0 184), a többszörös expozíció ( 0 209) vagy az időzített fényképezés ( 0 216) funkció érvényben van. Felhívjuk figyelmét, hogy a záridő és az egyes képek memóriakártyára történő mentéséhez szükséges idő változásának függvényében a felvétel rögzítése és az új felvétel elkészítése közötti időtartam változhat. A felvétel nem indul el, ha az időzített videofelvétel nem készíthető el az aktuális beállításokkal (pl. a memóriakártya megtelt, az időköz vagy a fényképezési idő értéke nulla, vagy az időköz hosszabb a fényképezési időnél).
Image of page 11

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 12
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern