K af mező mód af mező mód kiválasztásához

Info icon This preview shows pages 11–15. Sign up to view the full content.

K AF mező mód AF mező mód kiválasztásához jelölje ki ezt a menüpontot és nyomja meg a 2 gombot (a 3D követés nem választható; 0 90). A kiválasztott mód az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása közben marad érvényben; a gomb felengedése visszaállítja az eredeti AF mező módot. Az objektív élességállító funkciógombjai automatikus élességállítás közben nem használhatók az AF mező mód kiválasztására, ha a fényképezőgép vezérlőivel a 3D követést választotta ki. Élességállító funkciógombok Élességállítási funkcióválasztó
Image of page 11

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

360 z I Kikapcsol/ bekapcsol Ha a vaku kikapcsolt állapotban van, az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása alatt a szinkron az első redőnyre vaku mód lép érvénybe. Ha a vaku bekapcsolt állapotban van, az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása alatt a vaku kikapcsol. x Szinkronizált kioldás letiltása Amennyiben távoli szinkronizált kioldáshoz vezeték nélküli távvezérlőt használ, az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartásakor csak a mester fényképezőgép készít felvételeket. y Csak távkioldás Amennyiben távoli szinkronizált kioldáshoz vezeték nélküli távvezérlőt használ, az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartásakor csak a távoli fényképezőgépek készítenek felvételeket. Beállítás Leírás
Image of page 12
361 Kiválaszthatja az Fn gomb videó élő nézetben betöltött funkcióját. ❚❚ Megnyomás g: Videó g1: Fn gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás t Motoros rekesz (nyitás) A rekesz a gomb nyomva tartása közben szélesebbre nyílik. Gombbal vezérelt rekeszbeállításhoz használja a g2 Egyéni beállítás ( Ellenőrző gomb kiosztása ) > Motoros rekesz (szűkítés) menüpontjával együtt ( 0 362). r Index jelölés Videó rögzítése közben nyomja meg a gombot, ha az aktuális pozícióhoz indexet kíván hozzáadni ( 0 54). Az indexek videók megtekintése és szerkesztése során használhatók. s Fényképezési info. megjelenít. Nyomja meg a gombot a záridőnek, a rekesznek és egyéb fénykép-beállításoknak a videofelvétel adatok helyén való megjelenítéséhez. Nyomja meg ismét a gombot a videofelvétel kijelzéséhez történő visszatéréshez. Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár. A Motoros rekesz A motoros rekesz bizonyos objektívekkel nem használható. A motoros rekesz csak g és h expozíciós módban érhető el, és nem használható a fényképezési információk megjelenítése közben (a 6 ikon jelzi, hogy a motoros rekesz nem használható).
Image of page 13

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

362 Válassza ki a Pv gomb videó élő nézet alatt betöltött funkcióját. ❚❚ Megnyomás g2: Ellenőrző gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás q Motoros rekesz (szűkítés) A rekesz a gomb nyomva tartása közben szűkül. Gombbal vezérelt rekeszbeállításhoz használja a g1 Egyéni beállítás ( Fn gomb kiosztása ) > Motoros rekesz (nyitás) menüpontjával együtt ( 0 361).
Image of page 14
Image of page 15
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern