Jelölje ki az alkalom felvételszám alkalom elemet

Info icon This preview shows pages 3–7. Sign up to view the full content.

Jelölje ki az Alkalom × felvételszám/ alkalom elemet, és nyomja meg a 2 gombot. Válassza ki az időközök számát és az egyes időközönként készítendő felvételek számát, majd nyomja meg az J gombot. Jelölje ki az Expozíció simítás elemet, és nyomja meg a 2 gombot. Jelöljön ki egy lehetőséget és nyomja meg az J gombot.
Image of page 3

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

219 3 Indítsa el a felvételkészítést. Jelölje ki az Indítás lehetőséget, és nyomja meg az J gombot. A felvételek első sorozatát a fényképezőgép a megadott kezdési időpontban fogja elkészíteni, vagy körülbelül 3 másodperc múlva, ha a 2. lépésben az Indítási beállítások menüpont Most lehetőségét választotta. A fényképezés a kiválasztott időközönként folytatódik, amíg az összes felvétel el nem készül. A Fényképezés közben Időzített fényképezés közben a funkciókijelzőn Q ikon villog. Közvetlenül a következő fényképezési időköz megkezdése előtt a záridő kijelzése a hátralévő időközök számát, a rekesz kijelzése pedig az aktuális időközben még elkészítendő felvételek számát mutatja. Egyéb alkalmakkor a hátralévő időközök és az időközökön belül elkészítendő felvételek számát úgy tekintheti meg, ha félig lenyomja a kioldógombot (a gomb felengedése után a záridő és a rekesz értéke jelenik meg a készenléti időzítő kikapcsolásáig). Időzített fényképezés közben lehetőség van képek visszajátszására. A monitor minden egyes időköz előtt körülbelül négy másodpercre automatikusan kikapcsol. Amíg az időzített felvételkészítés folyamatban van, a fényképezőgép beállításainak módosítása leállíthatja a fényképezést. J gomb
Image of page 4
220 ❚❚ Az időzített fényképezés szüneteltetése Az időzített fényképezést szüneteltetheti az időközök között az J gomb megnyomásával vagy az időzített fényképezés menü Szünet elemének kiválasztásával. ❚❚ Az időzített felvételkészítés folytatása A felvételkészítés folytatásához: Indítás most Indítás egy megadott időben ❚❚ Az időzített felvételkészítés befejezése Amennyiben az összes fénykép elkészülte előtt kívánja befejezni az időzített fényképezést és folytatni a normál felvételkészítést, válassza az időzített fényképezés menü Ki elemét. Jelölje ki az Újraindítás lehetőséget, és nyomja meg az J gombot. Az Indítási beállítások menüben jelölje ki az Indítási nap és indítási idő választása elemet, és nyomja meg az 2 gombot. Válasszon egy indítási dátumot és időt, majd nyomja meg az J gombot. Jelölje ki az Újraindítás lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

221 ❚❚ Nem készíthető fénykép A fényképezőgép kihagyja az aktuális időközt, ha az időköz indítási idejét követően a következő helyzetek bármelyike legalább nyolc másodpercig fennáll: az előző időköz fényképe vagy fényképei még nem készültek el, a
Image of page 6
Image of page 7
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern