Memóriakártya megtelt vagy egyszeri motoros

Info icon This preview shows pages 6–8. Sign up to view the full content.

memóriakártya megtelt, vagy egyszeri motoros automatikus élességállítás van érvényben és a fényképezőgép nem tud élességet állítani (felhívjuk a figyelmét, hogy a fényképezőgép minden felvétel előtt újra állítja az élességet). A felvételkészítés a következő időközzel folytatódik. D Nincs elég memória Ha a memóriakártya megtelt, az időzített felvételkészítés továbbra is aktív marad, de a gép nem készít több képet. A felvételkészítés folytatható ( 0 220), ha töröl néhány képet, vagy kikapcsolja a fényképezőgépet és behelyez egy másik memóriakártyát. A Időzített fényképezés Olyan időközt válasszon, mely hosszabb a kiválasztott számú felvétel elkészítéséhez szükséges időnél. Ha az időköz túl rövid, a 2. lépésben kiválasztott számnál (az időközök száma megszorozva az egy időköz alatt készítendő felvételek számával) kevesebb felvétel készülhet el. Időzített fényképezés nem alkalmazható hosszú időtartamú expozícióval (hosszú expozíció vagy időzített felvételkészítés, 0 123), élő nézetben való fényképezéssel vagy videofelvétel időzített fényképezésével ( 0 35, 223), és nem használható videó élő nézetben ( 0 49), illetve ha Videók rögzítése beállítást választott g4 Egyéni beállításnak ( Kioldógomb kiosztása , 0 364). Vegye figyelembe, hogy a záridő, a fényképezési sebesség és a képek rögzítéséhez szükséges idő az egyes időközökben eltérő lehet, ezért az egyik időköz vége és a következő időköz kezdete között eltelő idő eltérő lehet. Ha a fényképezés nem végezhető el az aktuális beállításokkal (például kézi expozíciós módban A vagy & záridő van éppen kiválasztva, vagy az indítási idő egy percnél rövidebb), figyelmeztetés jelenik meg a monitoron. Az időzített felvételkészítés szünetel, ha E (önkioldó) módot választott, vagy a fényképezőgépet ki-, majd bekapcsolta (ha a fényképezőgép ki van kapcsolva, az időzített felvételkészítés befejezése nélkül cserélhet akkumulátort és memóriakártyát). A felvételkészítés szüneteltetése nincs hatással az időzített fényképezés beállításaira.
Image of page 6

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

222 A Sorozatkészítés Az időzített fényképezés elindítása előtt adja meg a sorozatkészítés beállításait. Ha az expozíciósorozat, a vakus sorozatkészítés vagy az ADL expozíciósorozat be van kapcsolva, miközben időzített fényképezés mód van érvényben, a fényképezőgép minden egyes időközben a sorozatkészítési programban megadott számú felvételt készíti el az időzítő menüjében megadott felvételszámtól függetlenül. Ha a fehéregyensúly-sorozat be van kapcsolva időzített felvételkészítés közben, akkor a fényképezőgép minden egyes időközben egyetlen felvételt készít, amelyből az utófeldolgozás során létrehozza a sorozatkészítési programban megadott számú másolatot.
Image of page 7
Image of page 8
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern