Többszörös expozíció készítése a

Info icon This preview shows page 23. Sign up to view the full content.

❚❚ Többszörös expozíció készítése A többszörös expozíció élő nézet módban nem használható. Mielőtt folytatná, lépjen ki az élő nézetből. Felhívjuk figyelmét, hogy az alapbeállítások szerint a fényképezés befejeződik és a gép automatikusan rögzíti a többszörös expozíciót, ha 30 mp-ig nem hajt végre műveletet. 1 Válassza a Többszörös expozíció menüpontot. Jelölje ki a fényképezés menü Többszörös expozíció elemét, és nyomja meg a 2 gombot. Többszörös expozíció A Hosszabb rögzítési idők 30 mp-nél hosszabb időközzel készített expozíciókhoz hosszabbítsa meg a fénymérés automatikus kikapcsolásának késleltetését a c2 Egyéni beállításban ( Készenléti időzítő , 0 319). Az expozíciók közötti maximális időköz 30 másodperccel hosszabb, mint a c2 Egyéni beállításban megadott időtartam. Amennyiben a monitor visszajátszás vagy a menük működtetése közben kikapcsolt és a készenléti időzítő lejárta után 30 másodpercig nem hajt végre műveletet, a fényképezés befejeződik, és a készülék az addig rögzített felvételekből elkészíti a többszörös expozíciót.
Image of page 23
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern