Azhornimi me t� rejat e drejtimit financiar Menaxhimi i pronave publike

Azhornimi me t? rejat e drejtimit financiar menaxhimi

This preview shows page 1 - 2 out of 2 pages.

Menaxhimi i indikatorëve të performancës. Azhornimi me të rejat e drejtimit financiar. Menaxhimi i pronave publike. Eksperienca në punë Në vitin 1979-82 kam shërbyer si shef i financës në “Gardën e Republikës” Tiranë. Në vitin 1982-84 kam shërbyer si intendent prapavije në “në Uzinën e Mjeksit” Elbasan. Në vitin 1985-86 kam shërbyer si intendent pranë SHQUP-it Tiranë. Në vitin 1986-91 kam punuar në Byro Teknologjike “Kombinati Ushqimor” Tiranë. Në vitin 1992-94 kam punuar punuar, projektim ndërtim çatia, pranë UNILUX, Bremehafen. Në vitin 1995-00 kam punuar si administrator në aktivitetin tim privat, ndërtim kapriata, tregti xhami. Në vitin 2000-08 kam shërbyer pranë Këshillit të Qarkut të Tiranës, si konsulent në drejtorinë e programim zhvillimit. Në vitin 2009-10 kam shërbyer si shef i financës në “Komandën Mbështetëse” në Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë. Në vitin 2010-2012 kam shërbyer si Këshilltar Ekonomik, pranë Komandantit të Komandës Mbështetëse. Nga tetor 2012tës deri në tetor 2014, shërbeva si specialist i menaxhimit material p♪7r QRMTFA-në pranë Qendrës së Menaxhimit Material në Komandën Logjistike, nga 2014-ta e në vazhdim jam në zyrën teknike pranë QRMTFA-së (Baza Mekanike e FA). Jam autor i përgatitjes së “Guidës Historike dhe Monumentet e Kulturës të Qarkut të Tiranës”, botimi i parë dhe i dytë. Jam bashkëautor i përgatitjes të “Strategjia e Zhvillimit të Qarkut të Tiranës”, të financuar nga “PNUD”. Me respect Armir BALILI [email protected] mob.0674057230, tel.04259986 Tiranë Tetor 2017
Image of page 1
Image of page 2

You've reached the end of your free preview.

Want to read both pages?

 • Fall '15

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern

Stuck? We have tutors online 24/7 who can help you get unstuck.
A+ icon
Ask Expert Tutors You can ask You can ask ( soon) You can ask (will expire )
Answers in as fast as 15 minutes
A+ icon
Ask Expert Tutors