E7 automatikus sorozat m mód g gomb a egyéni

Info icon This preview shows pages 12–16. Sign up to view the full content.

e7: Automatikus sorozat (M mód) G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás F Vaku/záridő A fényképezőgép módosítja a záridőt (e6 Egyéni beállítás értéke: Csak AE ), vagy a záridőt és a vakuszintet (e6 Egyéni beállítás értéke: AE és vaku ). G Vaku/záridő/rekesz A fényképezőgép módosítja a záridőt és a rekeszt (e6 Egyéni beállítás értéke: Csak AE ), vagy a záridőt, a rekeszt és a vakuszintet (e6 Egyéni beállítás értéke: AE és vaku ). H Vaku/rekesz A fényképezőgép módosítja a rekeszt (e6 Egyéni beállítás értéke: Csak AE ), vagy a rekeszt és a vakuszintet (e6 Egyéni beállítás értéke: AE és vaku ). I Csak vaku A fényképezőgép csak a vakuszintet módosítja (e6 Egyéni beállítás értéke: AE és vaku ).
Image of page 12

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

340 Mért > alatt > fölött ( H ) alapbeállításban az expozíciós, a vakus és a fehéregyensúly sorozat a 135. és 140. oldalon ismertetett sorrendben készül el. Ha az Alatt > mért > fölött ( I ) beállítást választotta, a sorozat a legalacsonyabbtól a legmagasabb érték felé haladva készül el. Ez a beállítás nincs hatással az ADL expozíciósorozatra. e8: Sorozatkészítés sorrendje G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 13
341 Megadhatja, hogy mi történjen a főkapcsoló D állásba forgatásakor. Ez a beállítás határozza meg, hogy milyen funkciót töltsön be a választógomb középső gombja keresős fényképezés, visszajátszás és élő nézet során (a kiválasztott beállítástól függetlenül a választógomb középső gombjának megnyomása videó teljes képes megjelenítése alatt elindítja a videó visszajátszását). f: Vezérlők f1: D kapcsoló G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás D LCD háttérvilágítás ( D ) A funkciókijelző háttérvilágítása 6 mp-re bekapcsol. h D és információs kijelző A funkciókijelző háttérvilágítása bekapcsol, és a fényképezési információk megjelennek a monitoron. f2: Választógomb középső gombja G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 14

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

342 ❚❚ Fényképezés mód ❚❚ Visszajátszás mód Beállítás A választógomb középső gombjához rendelt funkció J Középső élességpont kiválaszt. Kiválaszthatja a középső élességpontot. v Előre beállított élességpont A választógomb középső gombjának megnyomásával kiválaszthat egy előre beállított élességpontot. Az előválasztáshoz válassza ki az élességpontot, és amíg villog, az AF mód gomb nyomva tartása közben nyomja meg a választógomb középső gombját. Külön élességpontok adhatók meg „fekvő” (tájkép) tájoláshoz, valamint a két „álló” (portré) tájolás mindegyikéhez, ha az a9 Egyéni beállításban ( Tárolás tájolás szerint , 0 312) az Élességpont vagy az Élességpont és AF mező mód lehetőséget választotta. K Aktív élességpont kijelölése Kijelölheti az aktív élességpontot. Egyik sem A választógomb középső gombjának megnyomása keresős fényképezés során nem végez műveletet.
Image of page 15
Image of page 16
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern