A választógomb segítségével görgesse végig a

Info icon This preview shows pages 17–20. Sign up to view the full content.

A választógomb segítségével görgesse végig a memóriakártyán tárolt képeket (a kijelölt kép teljes képernyős megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X gombot; más helyeken tárolt képek megtekintéséhez nyomja meg a W gombot, és a 237. oldalon leírtaknak megfelelően válassza ki a kívánt kártyát és mappát), majd a választógomb középső gombjának megnyomásával válassza ki az aktuális képet. A kiválasztott képeket R ikon jelöli; a kép kiválasztásának visszavonásához jelölje ki a képet, és nyomja meg ismét a választógomb középső gombját. Addig folytassa a műveletet, amíg az összes kívánt képet ki nem jelölte. 3 Nyomja meg az J gombot. A művelet végrehajtásához nyomja meg az J gombot. Válassza ki a visszajátszási képinformációs kijelzőn elérhető információkat ( 0 238). A kívánt beállítás kijelöléséhez nyomja meg a 1 vagy a 3 gombot, majd nyomja meg a 2 gombot a képinformációs kijelzőn való megjelenítéséhez. A kiválasztott menüelemek mellett L jelzés jelenik meg; a kiválasztás megszüntetéséhez jelölje ki a kívánt elemet és nyomja meg a 2 gombot. A visszajátszás menübe az J gomb megnyomásával térhet vissza. Visszajátszási megjelen. beáll. G gomb D visszajátszás menü
Image of page 17

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

283 Fényképeket másolhat egyik memóriakártyáról a másikra. Ez a menüelem csak akkor elérhető, ha két memóriakártyát helyezett a fényképezőgépbe. 1 Válassza a Forrás kiválasztása lehetőséget. Jelölje ki a Forrás kiválasztása menüpontot, és nyomja meg a 2 gombot. 2 Válassza ki a kártyát, amelyről másolni szeretne. Jelölje ki a másolandó képeket tartalmazó kártya foglalatát és nyomja meg az J gombot. 3 Válassza a Kép(ek) kiválasztása lehetőséget. Jelölje ki a Kép(ek) kiválasztása menüpontot, és nyomja meg a 2 gombot. Kép(ek) másolása G gomb D visszajátszás menü Beállítás Leírás Forrás kiválasztása Válassza ki a kártyát, amelyről másolni kívánja a képeket. Kép(ek) kiválasztása Válassza ki a másolni kívánt képeket. Célmappa kiválasztása Válasszon célmappát a másik kártyán. Kép(ek) másolása? Másolja a kiválasztott képeket a megadott rendeltetési helyre.
Image of page 18
284 4 Válassza ki a forrásmappát. Jelölje ki a másolandó képeket tartalmazó mappát és nyomja meg a 2 gombot. 5 Végezze el az előválogatást. Mielőtt továbblép az egyes képek kiválasztásához vagy kiválasztásuk megszüntetéséhez, az Összes kép kiválasztása vagy a Védett képek kiválasztása menüpont segítségével kijelölheti másolásra a mappa összes, vagy összes védett képét. Ha csak egyenként kiválasztott képeket kíván megjelölni másolásra, a folytatás előtt válassza az Összes kiválasztás megszünt. elemet. 6 Válasszon ki további képeket.
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 20
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern