Egyik sem a gomb megnyomása semmilyen hatással nem

Info icon This preview shows pages 2–6. Sign up to view the full content.

View Full Document Right Arrow Icon
Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár. Beállítás Leírás
Image of page 2

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
359 Kiválaszthatja az objektív élességállító funkciógombjainak szerepét. A gombok csak akkor használhatók a hozzájuk társított funkcióra, ha az AF-L beállítást választotta az élességállítási funkcióválasztóval. f17: Objektív élesség. funkciógombok G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás F Csak AF-rögzítés Az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása közben rögzül az élesség. B AE/AF-rögzítés Az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása közben rögzül az élesség és az expozíció. C Csak AE-rögzítés Az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása közben rögzül az expozíció. v Előre beállított élességpont Tartsa lenyomva az egyik élességállító funkciógombot egy előre beállított élességpont kiválasztásához ( 0 342). A gomb felengedésével visszaáll az eredeti élességpont- választás. K AF mező mód AF mező mód kiválasztásához jelölje ki ezt a menüpontot és nyomja meg a 2 gombot (a 3D követés nem választható; 0 90). A kiválasztott mód az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása közben marad érvényben; a gomb felengedése visszaállítja az eredeti AF mező módot. Az objektív élességállító funkciógombjai automatikus élességállítás közben nem használhatók az AF mező mód kiválasztására, ha a fényképezőgép vezérlőivel a 3D követést választotta ki. Élességállító funkciógombok Élességállítási funkcióválasztó
Image of page 3
360 z I Kikapcsol/ bekapcsol Ha a vaku kikapcsolt állapotban van, az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása alatt a szinkron az első redőnyre vaku mód lép érvénybe. Ha a vaku bekapcsolt állapotban van, az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartása alatt a vaku kikapcsol. x Szinkronizált kioldás letiltása Amennyiben távoli szinkronizált kioldáshoz vezeték nélküli távvezérlőt használ, az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartásakor csak a mester fényképezőgép készít felvételeket. y Csak távkioldás Amennyiben távoli szinkronizált kioldáshoz vezeték nélküli távvezérlőt használ, az egyik élességállító funkciógomb nyomva tartásakor csak a távoli fényképezőgépek készítenek felvételeket. Beállítás Leírás
Image of page 4

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

View Full Document Right Arrow Icon
361 Kiválaszthatja az Fn gomb videó élő nézetben betöltött funkcióját. ❚❚ Megnyomás g: Videó g1: Fn gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás t Motoros rekesz (nyitás) A rekesz a gomb nyomva tartása közben szélesebbre nyílik. Gombbal vezérelt rekeszbeállításhoz használja a g2 Egyéni beállítás ( Ellenőrző gomb kiosztása ) > Motoros rekesz (szűkítés) menüpontjával együtt ( 0 362).
Image of page 5
Image of page 6
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern