R index jelölés videó rögzítése közben nyomja

Info icon This preview shows pages 5–8. Sign up to view the full content.

r Index jelölés Videó rögzítése közben nyomja meg a gombot, ha az aktuális pozícióhoz indexet kíván hozzáadni ( 0 54). Az indexek videók megtekintése és szerkesztése során használhatók. s Fényképezési info. megjelenít. Nyomja meg a gombot a záridőnek, a rekesznek és egyéb fénykép-beállításoknak a videofelvétel adatok helyén való megjelenítéséhez. Nyomja meg ismét a gombot a videofelvétel kijelzéséhez történő visszatéréshez. Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár. A Motoros rekesz A motoros rekesz bizonyos objektívekkel nem használható. A motoros rekesz csak g és h expozíciós módban érhető el, és nem használható a fényképezési információk megjelenítése közben (a 6 ikon jelzi, hogy a motoros rekesz nem használható).
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

362 Válassza ki a Pv gomb videó élő nézet alatt betöltött funkcióját. ❚❚ Megnyomás g2: Ellenőrző gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás q Motoros rekesz (szűkítés) A rekesz a gomb nyomva tartása közben szűkül. Gombbal vezérelt rekeszbeállításhoz használja a g1 Egyéni beállítás ( Fn gomb kiosztása ) > Motoros rekesz (nyitás) menüpontjával együtt ( 0 361). r Index jelölés Videó rögzítése közben nyomja meg a gombot, ha az aktuális pozícióhoz indexet kíván hozzáadni ( 0 54). Az indexek videók megtekintése és szerkesztése során használhatók. s Fényképezési info. megjelenít. Nyomja meg a gombot a záridőnek, a rekesznek és egyéb fénykép-beállításoknak a videofelvétel adatok helyén való megjelenítéséhez. Nyomja meg ismét a gombot a videofelvétel kijelzéséhez történő visszatéréshez. Egyik sem A gomb megnyomása semmilyen hatással nem jár.
Image of page 6
363 Megadhatja az A AE-L/AF-L gombnak videó élő nézet során betöltött szerepét. ❚❚ Megnyomás g3: AE-L/AF-L gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás r Index jelölés Videó rögzítése közben nyomja meg a gombot, ha az aktuális pozícióhoz indexet kíván hozzáadni ( 0 54). Az indexek videók megtekintése és szerkesztése során használhatók. s Fényképezési info. megjelenít. Nyomja meg a gombot a záridőnek, a rekesznek és egyéb fénykép-beállításoknak a videofelvétel adatok helyén való megjelenítéséhez. Nyomja meg ismét a gombot a videofelvétel kijelzéséhez történő visszatéréshez. B AE/AF-rögzítés A gomb megnyomása közben rögzül az élesség és az expozíció. C Csak AE-rögzítés A gomb megnyomása rögzíti az expozíció értékét. E AE-rögzítés (Tartás) A gomb megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad, amíg újra megnyomja a gombot. F Csak AF-rögzítés A gomb megnyomása rögzíti az élességet.
Image of page 7

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 8
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern