Adja meg hogy milyen funkciót lásson el az a ae laf

Info icon This preview shows pages 3–6. Sign up to view the full content.

Adja meg, hogy milyen funkciót lásson el az A AE-L/AF-L gomb, akár önmagában ( Megnyomás ), akár a vezérlőtárcsákkal együtt ( Megnyomás + vezérlőtárcsák ) használva. Az elérhető beállítások megegyeznek az Fn gomb kiosztása menüpont lehetőségeivel ( 0 343), kivéve, hogy az 1 lépéses záridő/rekesz és az Aktív D-Lighting beállítás nem elérhető. A Megnyomás és a Megnyomás + vezérlőtárcsák beállítás alapértéke az AE/AF-rögzítés és az Egyik sem . f5: Ellenőrző gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü f6: AE-L/AF-L gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 3

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

350 A záridő rögzítése menüpont Be lehetőségének kiválasztása esetén a záridő az f vagy h módban aktuálisan kiválasztott értéken rögzül. A rekesz rögzítése menüpont Be beállításának kiválasztása esetén a rekesz az g vagy h módban aktuálisan kiválasztott értéken rögzül. A záridő és a rekesz rögzítése nem elérhető e módban. Megadhatja a D gomb funkcióját. Amennyiben a széles dinamikatartomány vagy a többszörös expozíció funkció aktív, miközben más beállítást rendelt a D gombhoz, a D gomb csak a széles dinamikatartomány vagy a többszörös expozíció alkalmazásának befejezése után válik használhatóvá. f7: Záridő és rekesz rögzítése G gomb A Egyéni beállítások menü f8: BKT gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás t Automatikus sorozat Nyomja meg a t gombot, és a vezérlőtárcsák elforgatásával válassza ki a sorozatkészítés lépésközét és a sorozatkészítési ciklusban készítendő felvételek számát ( 0 133). $ Többszörös expozíció Nyomja meg a t gombot, és a vezérlőtárcsák elforgatásával válassza ki a módot és a felvételek számát többszörös expozícióhoz ( 0 211). 2 HDR (széles dinamikatartom.) Nyomja meg a t gombot, és a vezérlőtárcsák elforgatásával válassza ki a módot és az expozíció eltérést ( 0 184).
Image of page 4
351 Ennek a funkciónak a segítségével szabályozhatja a fő vezérlőtárcsa és a segédtárcsa működését. f9: Vezérlőtárcsák testreszab. G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás Fordított forgatás Megfordíthatja a vezérlőtárcsák forgatási irányát, miközben az Expozíciókompenzáció és/vagy a Záridő/rekesz menüben végez beállításokat. Jelölje ki a kívánt beállításokat és nyomja meg a 2 gombot a kiválasztáshoz vagy a kiválasztás visszavonásához, majd nyomja meg az J gombot. Ez a beállítás érvényes a külön megvásárolható MB-D12 multi power elemtartó markolat vezérlőtárcsáira is. Tárcsák felcserélése Expozíció beállítása : Ha a Ki lehetőséget választotta, a fő vezérlőtárcsa szabályozza a záridőt, a segédtárcsa pedig a rekeszt.
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 6
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern