Beállítás leírás teljesítm megadhatja a vaku

Info icon This preview shows pages 5–9. Sign up to view the full content.

Beállítás Leírás Teljesítm. Megadhatja a vaku teljesítményét (a teljes teljesítmény hányadában kifejezve). Alkalom Megadhatja, hogy hány alkalommal villanjon a vaku a kiválasztott teljesítményen. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a záridőtől és a Frekvencia értékétől függően a villanások tényleges száma kevesebb lehet a megadottnál. Frekvencia Beállíthatja, hogy másodpercenként hányszor villanjon a vaku. A Vakuvezérlési mód A beépített vaku vakuvezérlési módja megjelenik az információs kijelzőn ( 0 194, 202). A „Kézi” és „Ismétlő vakuzás” Amikor ezek a beállítások vannak érvényben, Y ikon villog a funkciókijelzőn és a keresőben.
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

333 A Az SB-400 és az SB-300 vaku Amikor SB-400 vagy SB-300 külső vakuegységet csatlakoztat és kapcsol be, az e3 Egyéni beállítás Külső vaku értékre áll, ami lehetővé teszi, hogy a külső vaku vakuvezérlési módját TTL vagy Kézi beállításra állítsa. A „Alkalom” Az Ismétlő vakuzás > Alkalom beállításhoz elérhető értékeket a vaku teljesítménye határozza meg. Teljesítm. Az „Alkalom” beállítás értékei Teljesítm. Az „Alkalom” beállítás értékei 1/4 2 1/32 2–10, 15 1/8 2–5 1/64 2–10, 15, 20, 25 1/16 2–10 1/128 2–10, 15, 20, 25, 30, 35
Image of page 6
334 ❚❚ Vezérlő mód A beépített vakut mestervakuként használva vezérelhet legfeljebb két csoportba (A és B) rendezett egy vagy több távoli külső vakut a fejlett vezeték nélküli megvilágítás segítségével ( 0 430). A beállítás kiválasztásakor a jobb oldalon látható menü jelenik meg. A 4 vagy a 2 gomb megnyomásával jelölje ki a következő beállításokat, a módosításukhoz pedig nyomja meg a 1 vagy a 3 gombot. Beállítás Leírás Beép. vaku Kiválaszthatja a vaku módot a beépített vakuhoz (vezérlő vaku). TTL i-TTL mód. Választhat vakukompenzációt a +3,0 Fé és –3,0 Fé közé eső értékek közül, 1 / 3 Fé lépésközökkel. M Megadhatja a vakuszintet. – – A beépített vaku nem villan, a távoli vakuegységek azonban villannak. A beépített vakut emelje fel, hogy elvégezhesse a mérő elővillantásokat. A csoport Megadhatja az A csoporthoz tartozó valamennyi vakuegység vaku módját. TTL i-TTL mód. Választhat vakukompenzációt a +3,0 Fé és –3,0 Fé közé eső értékek közül, 1 / 3 Fé lépésközökkel. AA Automatikus rekesz (csak kompatibilis vakuegységeknél használható; 0 430). Választhat vakukompenzációt a +3,0 Fé és –3,0 Fé közé eső értékek közül, 1 / 3 Fé lépésközökkel. M Megadhatja a vakuszintet. – – Az ebbe a csoportba tartozó vakuk nem villannak. B csoport Megadhatja a B csoportba tartozó valamennyi vakuegység vaku módját. Az elérhető beállítások megegyeznek az A csoport fent felsorolt beállításaival. Csatorna Kiválaszthatja az 1 és 4 közé eső csatornák egyikét. Mindkét csoport valamennyi vakuegységét ugyanarra a csatornára kell állítani.
Image of page 7

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

335 Vezérlő módban való fényképezéshez kövesse az alábbi lépéseket.
Image of page 8
Image of page 9
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern