A lásd még a monitor fényereje menüpontban

Info icon This preview shows pages 19–21. Sign up to view the full content.

A Lásd még A Monitor fényereje menüpontban kiválasztott beállítás nincs hatással a kijelző fényerejére élő nézetben végzett fényképezés vagy videó élő nézet során. A monitor fényerejének élő nézetben történő beállításához lásd a 42. oldalt.
Image of page 19

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

368 Használja a választógombot az alábbi módon, hogy a monitor színegyensúlyát egy referenciaképhez igazítsa. A referenciakép az utoljára készített, illetve – visszajátszás módban – az utoljára megjelenített fénykép; másik kép kiválasztásához nyomja meg a W gombot és válasszon egy képet a kisképek listájáról (a kijelölt kép teljes képes megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X gombot; más helyen tárolt képek megtekintéséhez nyomja meg a W gombot, majd válassza ki a kívánt kártyát és mappát a 237. oldalon leírtak szerint). Amennyiben a memóriakártya nem tartalmaz fényképeket, a referenciakép helyett egy szürke szegéllyel keretezett üres kép jelenik meg. Ha elvégezte a beállításokat, nyomja meg az J gombot a kilépéshez. A monitor színegyensúlya csak a menükre, a visszajátszásban megjelenített felvételekre, illetve az élő nézetben végzett fényképezés és videó élő nézet közben az objektíven át látható képre van hatással, a fényképezőgéppel készített képeket nem befolyásolja. Monitor színegyensúlya G gomb B beállítás menü A zöld arányának növelése A kék arányának növelése A borostyán arányának növelése A bíborvörös arányának növelése
Image of page 20
369 Ezzel a funkcióval referenciaadatokat lehet előállítani a Capture NX-D szoftver porszemcse-eltávolítási beállításához (a szoftver letölthető, 0 260; további információkért lásd a Capture NX-D online súgóját). A Porszemcse-eltávolít. ref.képe beállítás csak akkor használható, ha CPU objektív van a fényképezőgépen. Legalább 50 mm-es gyújtótávolságú nem-DX objektív használata ajánlott. Zoom objektív esetén használja a legnagyobb zoomot. 1 Adja meg a funkció indításának módját. Jelölje ki az alábbi lehetőségek egyikét és nyomja meg az J gombot. Ha a porszemcse-eltávolítás referenciaadatainak előállítása nélkül szeretne kilépni, nyomja meg a G gombot. Indítás : Megjelenik a jobb oldalon látható üzenet, a keresőben és a funkciókijelzőn pedig láthatóvá válik a „ F ” felirat. Érzékelő tisztítása, majd indít. : Ezzel a beállítással indítás előtt megtisztíthatja a képérzékelőt. Megjelenik a jobb oldalon látható üzenet, a keresőben és a funkciókijelzőn pedig a tisztítás befejezése után láthatóvá válik a „ F felirat. Porszemcse-eltávolít. ref.képe G gomb B beállítás menü
Image of page 21
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern