Beállítás a választógomb középső gombjához

Info icon This preview shows pages 15–18. Sign up to view the full content.

Beállítás A választógomb középső gombjához rendelt funkció n Kiskép be/ki Átválthat teljes képes és kisképes visszajátszás között. o Hisztogramok megtekintése A választógomb középső gombjának nyomva tartása közben teljes képes és kisképes visszajátszásban egyaránt megjelenít egy hisztogramot ( 0 242). p Zoom be/ki Átválthat a teljes képes vagy kisképes visszajátszás és a visszajátszás zoom között. Válassza ki a kezdeti zoom beállítást a Kis nagyítás (50%) , az 1 : 1 (100%) és az Erős nagyítás (200%) lehetőségek közül. A zoom kijelzés közepe az aktív élességponton jelenik meg. u Foglalat és mappa kiválasztása Megjeleníti a foglalat és a mappa választási párbeszédablakot ( 0 237).
Image of page 15

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

343 ❚❚ Élő nézet Ha a Készenléti időzítő újraindítása lehetőséget választotta, az időzítő kikapcsolásakor ( 0 34) a választógomb működtetése aktiválja a fénymérőket és elindítja a készenléti időzítőt. Ha a Nincs művelet beállítást választotta, az időzítő nem indul el a választógomb megnyomásakor. Adja meg, hogy milyen funkciót lásson el az Fn gomb, akár önmagában ( Megnyomás ), akár a vezérlőtárcsákkal együtt ( Megnyomás + vezérlőtárcsák ) használva. Beállítás A választógomb középső gombjához rendelt funkció J Középső élességpont kiválaszt. Élő nézetben a választógomb középső gombjának megnyomása kiválasztja a központi élességpontot. p Zoom be/ki A választógomb középső gombjának megnyomásával ki- és bekapcsolhatja a zoomot. Válassza ki a kezdeti zoom beállítást a Kis nagyítás (50%) , az 1 : 1 (100%) és az Erős nagyítás (200%) lehetőségek közül. A zoom kijelzés közepe az aktív élességponton jelenik meg. Egyik sem A választógomb középső gombjának megnyomása élő nézetben nem végez műveletet. f3: Választógomb G gomb A Egyéni beállítások menü f4: Fn gomb kiosztása G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 16
344 ❚❚ Megnyomás A Megnyomás beállítás kiválasztása a következő lehetőségeket jeleníti meg: Beállítás Leírás q Ellenőrzés Keresős fényképezés során az Fn gomb nyomva tartása közben ellenőrizheti a mélységélességet ( 0 117). Élő nézetben végzett fényképezés során a gomb egyszeri megnyomásával az objektívet a maximális rekeszértékre állíthatja, így könnyebben ellenőrizheti az élességet; a gomb újbóli megnyomása visszaállítja a rekesz eredeti értékét ( 0 41). r Vakuérték rögzítés Az Fn gomb megnyomása rögzíti a vakuértéket (csak a beépített vaku és kompatibilis külső vakuk esetében, 0 198, 430). A vakuérték rögzítésének visszavonásához nyomja meg ismét a gombot. B AE/AF-rögzítés Az Fn gomb nyomva tartása közben rögzül az élesség és az expozíció. C Csak AE-rögzítés Az Fn gomb nyomva tartása közben rögzül az expozíció. D AE-rögzítés (Kioldáskor visszaállít.) Az Fn gomb megnyomásakor az expozíció értéke rögzül és változatlan marad addig, amíg másodszor megnyomja a gombot, a zár kiold vagy a készenléti időzítő lejár.
Image of page 17

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 18
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern