Beállítás leírás teljesítm megadhatja a vaku

Info icon This preview shows pages 7–10. Sign up to view the full content.

Beállítás Leírás Teljesítm. Megadhatja a vaku teljesítményét (a teljes teljesítmény hányadában kifejezve). Alkalom Megadhatja, hogy hány alkalommal villanjon a vaku a kiválasztott teljesítményen. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a záridőtől és a Frekvencia értékétől függően a villanások tényleges száma kevesebb lehet a megadottnál. Frekvencia Beállíthatja, hogy másodpercenként hányszor villanjon a vaku. A Vakuvezérlési mód A beépített vaku vakuvezérlési módja megjelenik az információs kijelzőn ( 0 194, 202). A „Kézi” és „Ismétlő vakuzás” Amikor ezek a beállítások vannak érvényben, Y ikon villog a funkciókijelzőn és a keresőben.
Image of page 7

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

333 A Az SB-400 és az SB-300 vaku Amikor SB-400 vagy SB-300 külső vakuegységet csatlakoztat és kapcsol be, az e3 Egyéni beállítás Külső vaku értékre áll, ami lehetővé teszi, hogy a külső vaku vakuvezérlési módját TTL vagy Kézi beállításra állítsa. A „Alkalom” Az Ismétlő vakuzás > Alkalom beállításhoz elérhető értékeket a vaku teljesítménye határozza meg. Teljesítm. Az „Alkalom” beállítás értékei Teljesítm. Az „Alkalom” beállítás értékei 1/4 2 1/32 2–10, 15 1/8 2–5 1/64 2–10, 15, 20, 25 1/16 2–10 1/128 2–10, 15, 20, 25, 30, 35
Image of page 8
334 ❚❚ Vezérlő mód A beépített vakut mestervakuként használva vezérelhet legfeljebb két csoportba (A és B) rendezett egy vagy több távoli külső vakut a fejlett vezeték nélküli megvilágítás segítségével ( 0 430). A beállítás kiválasztásakor a jobb oldalon látható menü jelenik meg. A 4 vagy a 2 gomb megnyomásával jelölje ki a következő beállításokat, a módosításukhoz pedig nyomja meg a 1 vagy a 3 gombot. Beállítás Leírás Beép. vaku Kiválaszthatja a vaku módot a beépített vakuhoz (vezérlő vaku). TTL i-TTL mód. Választhat vakukompenzációt a +3,0 Fé és –3,0 Fé közé eső értékek közül, 1 / 3 Fé lépésközökkel. M Megadhatja a vakuszintet. – – A beépített vaku nem villan, a távoli vakuegységek azonban villannak. A beépített vakut emelje fel, hogy elvégezhesse a mérő elővillantásokat. A csoport Megadhatja az A csoporthoz tartozó valamennyi vakuegység vaku módját. TTL i-TTL mód. Választhat vakukompenzációt a +3,0 Fé és –3,0 Fé közé eső értékek közül, 1 / 3 Fé lépésközökkel. AA Automatikus rekesz (csak kompatibilis vakuegységeknél használható; 0 430). Választhat vakukompenzációt a +3,0 Fé és –3,0 Fé közé eső értékek közül, 1 / 3 Fé lépésközökkel. M Megadhatja a vakuszintet. – – Az ebbe a csoportba tartozó vakuk nem villannak. B csoport Megadhatja a B csoportba tartozó valamennyi vakuegység vaku módját. Az elérhető beállítások megegyeznek az A csoport fent felsorolt beállításaival.
Image of page 9

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 10
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern