Jelölje ki az alábbi lehetőségeket majd a

Info icon This preview shows pages 3–6. Sign up to view the full content.

beállításokat. Jelölje ki az alábbi lehetőségeket, majd a kijelölt beállítás ki- vagy bekapcsolásához nyomja meg a 2 gombot. Fényképezési adatok nyomt. : A nyomtatási listában szereplő összes fényképre rányomtatja a záridőt és a rekeszértéket. Dátum nyomtatása : A nyomtatási listában szereplő összes fényképre rányomtatja a rögzítés dátumát. 4 Fejezze be a nyomtatási sorrend készítését. A nyomtatási sorrend befejezéséhez nyomja meg az J gombot. D DPOF nyomtatási sorrend Ha ki szeretné nyomtatni az aktuális nyomtatási listát, amikor a fényképezőgép PictBridge nyomtatóhoz csatlakozik, válassza a PictBridge menü Nyomtatás (DPOF) lehetőségét, és kövesse a „Több kép nyomtatása” rész lépéseit az aktuális sorrend módosításához és kinyomtatásához ( 0 266). A DPOF dátum és fényképezési adatok rányomtatási beállításai nem használhatók, ha közvetlen USB-kapcsolaton keresztül nyomtat; a kép készítési dátumának az aktuális nyomtatási sorban szereplő fényképekre történő nyomtatásához használja a PictBridge Időbélyegző beállítását. A DPOF nyomtatási sorrend beállítás nem használható, ha nincs elég hely a memóriakártyán a nyomtatási sorrend tárolásához. NEF (RAW) fényképek ( 0 79) ezzel a beállítással nem választhatók ki nyomtatásra. A NEF (RAW) képekből JPEG másolatok készíthetők a retusálás menü NEF (RAW) feldolgozás menüpontjával ( 0 399). Előfordulhat, hogy a nyomtatási sorrend nyomtatása nem lesz megfelelő, ha számítógéppel vagy más eszközzel képeket törölt a nyomtatási sorrend létrehozása után.
Image of page 3

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

269 A fényképezőgépet külön beszerezhető High-Definition Multimedia Interface (HDMI) kábellel ( 0 440) vagy (más gyártótól külön megvásárolható) C típusú HDMI kábellel csatlakoztathatja nagy felbontású videó készülékekhez. HDMI kábel csatlakoztatása, vagy eltávolítása előtt mindig kapcsolja ki a fényképezőgépet. Hangolja az eszközt a HDMI csatornára, majd kapcsolja be a fényképezőgépet és nyomja meg a K gombot. Visszajátszás közben a képek a televízió képernyőjén jelennek meg. A hangerő a televízió vezérlőivel állítható; a fényképezőgép vezérlői nem használhatók. Fényképek megtekintése televízión A A HDMI kábelcsíptető Külön beszerezhető Nikon HDMI kábel használata esetén csatlakoztassa a mellékelt csíptetőt az ábrán látható módon, így megelőzhető a kábel véletlen kihúzódása. A kábelcsíptetőt ne használja nem Nikon kábelekhez. Csatlakoztatás nagy felbontású készülékhez (HDMI csatlakozójú kábelt válasszon) Csatlakoztatás a fényképezőgéphez
Image of page 4
270 HDMI beállítások A beállítás menü HDMI menüpontja ( 0 365) szabályozza a kimeneti felbontást és egyéb speciális HDMI beállításokat.
Image of page 5

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

Image of page 6
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern