Amennyiben a még készíthető képek számát

Info icon This preview shows pages 9–11. Sign up to view the full content.

Amennyiben a még készíthető képek számát kívánja megjeleníteni a keresőben és a funkciókijelzőn, válassza a Képszámláló mutatása elemet. Válassza a Be lehetőséget, ha keresős fényképezés közben a kijelölt menüelem eszköztippjeit meg szeretné jeleníteni az b gomb kijelzőjén ( 0 205). d7: Kompozíciós rács megjelen. G gomb A Egyéni beállítások menü d8: ISO kijelzés és módosítás G gomb A Egyéni beállítások menü d9: Tippek a képernyőn G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 9

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

326 Ha Automatikus ( AUTO ) beállítást választott, az információs kijelző betűinek színe ( 0 201) a háttérrel való kontraszt fenntartása érdekében automatikusan változik feketéről fehérre, vagy fehérről feketére. Mindig ugyanolyan szín használatához válassza a Kézi elemet, és állítsa be a Sötét, világos háttérrel ( B ; fekete betűk) vagy a Világos, sötét háttérrel ( W ; fehér betűk) lehetőséget. A monitor fényereje automatikusan a kiválasztott szövegszínnel szembeni legnagyobb kontrasztra áll be. Ha Ki beállítást választott, a funkciókijelző háttérvilágítása (LCD megvilágítása) csak addig világít, amíg a főkapcsoló D állásba van fordítva. Ha Be lehetőséget választott, a funkciókijelző meg lesz világítva, amíg a készenléti időzítő aktív ( 0 34). Az akku élettartamának meghosszabbítása érdekében válassza a Ki lehetőséget. d10: Információs kijelző G gomb A Egyéni beállítások menü Sötét, világos háttérrel Világos, sötét háttérrel d11: LCD megvilágítása G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 10
327 Amennyiben a külön megvásárolható MB-D12 elemtartó markolatot AA elemekkel használja, a fényképezőgép megfelelő működésének biztosítása érdekében az elemtartó markolatba helyezett elemek típusa alapján válassza ki a megfelelő menüelemet. EN-EL15 vagy külön beszerezhető EN-EL18a/EN-EL18 akkumulátor használata esetén nincs szükség a menüelemek beállítására. d12: MB-D12 elem-/akkutípusa G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás 1 LR6 (AA alkáli) Válassza LR6 alkáli AA elemek használata esetén. 2 HR6 (AA Ni-MH) Válassza HR6 Ni-MH AA elemek használata esetén. 3 FR6 (AA lítium) Válassza FR6 lítium AA elemek használata esetén. A AA elemek használata Az AA elemek kapacitása meredeken csökken 20 °C alatti hőmérsékleten, illetve márkájuk és a tárolás feltételeinek függvényében változhat; bizonyos esetekben az elemek működése lejárati dátumuk előtt megszűnhet. Bizonyos AA elemek nem használhatók; teljesítmény-jellemzőik és korlátozott kapacitásuk miatt az alkáli elemek bizonyos más típusú elemeknél gyengébb kapacitással bírnak, ezért csak akkor használja azokat, ha más lehetőség nem áll rendelkezésére, és akkor is kizárólag magasabb hőmérsékleten. A fényképezőgép a következő módon jelzi az AA elemek töltöttségi szintjét: Funkciókijelző Kereső Leírás L Az elemek teljesen fel vannak töltve. I d Az elemek töltöttségi szintje alacsony. Készítsen elő új elemeket. H (villog) d (villog) A kioldógomb le van tiltva. Cserélje ki az elemeket.
Image of page 11
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern