D4 expozíciókésleltetés mód g gomb a egyéni

Info icon This preview shows pages 6–10. Sign up to view the full content.

d4: Expozíciókésleltetés mód G gomb A Egyéni beállítások menü
Image of page 6

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

323 A zár mozgása okozta elmosódottság elkerülése érdekében V módban engedélyezze az elektronikus első redőny zár működését a Bekapcsol lehetőség kiválasztásával. Egyéb kioldási módokban a mechanikai zárat használja a készülék. d5: Elektronikus első redőny zár G gomb A Egyéni beállítások menü A Az elektronikus első redőny zár G, D vagy E típusú objektív használata ajánlott; válassza a Kikapcsol lehetőséget, ha más objektívvel való fényképezés során köd vagy vonalak jelentkeznek. Az elektronikus első redőny zárral elérhető legrövidebb záridő 1 / 2000 mp.
Image of page 7
324 Amikor fényképet készít, a fényképezőgép az új fájlt az utoljára használt számhoz egyet hozzáadva nevezi el. Ez a beállítás szabályozza, hogy a fájlok sorszámozása az utolsó felhasznált számtól folytatódjék-e új mappa létrehozásánál, a memóriakártya formázásánál, vagy ha új memóriakártyát helyeznek a fényképezőgépbe. d6: Fájlszámozás módja G gomb A Egyéni beállítások menü Beállítás Leírás Be Új mappa létrehozásakor, a memóriakártya formázásakor, vagy ha a készülékbe új memóriakártyát helyeznek, a fájlok számozása az utolsó felhasznált számtól, vagy az aktuális mappában található legmagasabb fájlsorszámtól folytatódik attól függően, hogy a két érték közül melyik a magasabb. Ha a fénykép rögzítésekor az aktuális mappa tartalmaz egy 9999-es számú képet, akkor automatikusan új mappa jön létre és a fájlszámozás 0001-től újraindul. Ki Új mappa létrehozásakor, a memóriakártya formázásakor, vagy ha a készülékbe új memóriakártyát helyeznek, a fájlok számozása ismét 0001-től kezdődik. Vegye figyelembe, hogy ha a fénykép készítésekor az aktuális mappa 999 fényképet tartalmaz, akkor automatikusan új mappa jön létre. Visszaállítás Mint a Be lehetőség esetén, de a készülő fénykép sorszáma az aktuális mappában lévő legmagasabb sorszámú fájl sorszámánál lesz eggyel nagyobb. Ha a mappa üres, a fájlsorszámozás 0001-től újraindul. D Fájlszámozás módja Ha az aktuális mappa sorszáma 999 és 999 fényképet vagy egy 9999-es számú képet tartalmaz, a készülék letiltja a zárkioldást és újabb kép nem készíthető. Ilyen esetben válassza a d6 Egyéni beállítás ( Fájlszámozás módja ) Visszaállítás lehetőségét, majd vagy formázza az aktuális memóriakártyát, vagy helyezzen be új memóriakártyát.
Image of page 8

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

325 Válassza a Be lehetőséget, hogy fényképek komponálásakor igény szerint megjeleníthesse a rácsvonalakat a keresőben ( 0 6). Amennyiben az ISO érzékenység mutatása vagy az ISO mutatása / egyszerű ISO lehetőséget választotta, a funkciókijelzőn a még készíthető képek száma helyén az ISO érzékenység jelenik meg. Ha érvényben van az ISO mutatása / egyszerű ISO beállítás, az ISO érzékenységet beállíthatja e és f expozíciós módban a segédtárcsa elforgatásával, g módban pedig a fő vezérlőtárcsa elforgatásával.
Image of page 9
Image of page 10
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern