Egyidejű törléséhez használja a visszajátszás

Info icon This preview shows pages 14–18. Sign up to view the full content.

egyidejű törléséhez használja a visszajátszás menü Törlés elemét. A törölt fényképeket nem lehet visszaállítani. Vegye figyelembe, hogy a védett vagy elrejtett fényképeket nem lehet törölni. Teljes képes és kisképes visszajátszás Az aktuális fénykép törléséhez nyomja meg a O ( Q ) gombot. 1 Nyomja meg a O ( Q ) gombot. Megjelenik egy megerősítő párbeszédablak. 2 Nyomja meg ismét a O ( Q ) gombot. A fénykép törléséhez nyomja meg a O ( Q ) gombot. Ha a kép törlése nélkül kíván kilépni, nyomja meg a K gombot. Fényképek törlése A Lásd még A visszajátszás menü Törlés után menüpontja határozza meg, hogy egy kép törlése után a következő vagy az előző kép jelenjen-e meg ( 0 287). O ( Q ) gomb O ( Q ) gomb
Image of page 14

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

252 A visszajátszás menü A visszajátszás menü Törlés menüpontja a következő beállítási lehetőségeket tartalmazza. Vegye figyelembe, hogy a törlés a képek számától függően bizonyos időbe telhet. ❚❚ Kiválasztott: kiválasztott fényképek törlése 1 Válasszon ki képeket. A képek kijelöléséhez használja a választógombot, a kiválasztáshoz vagy a kijelölés visszavonásához pedig nyomja meg a választógomb középső gombját. A kiválasztott képeket O ikon jelzi. További képek kiválasztásához ismételje meg a műveletet. 2 Törölje a kiválasztott képeket. Nyomja meg az J gombot. Megjelenik egy megerősítő párbeszédablak; jelölje ki az Igen lehetőséget, és nyomja meg az J gombot. Beállítás Leírás Q Kiválasztott A kiválasztott képek törlése. R Összes Az aktuálisan kiválasztott visszajátszási mappában levő összes kép törlése ( 0 281). Ha két kártyát helyezett be, kiválaszthatja azt, amelyikről képeket szeretne törölni.
Image of page 15
253 Csatlakoztatások Telepítse a szállított szoftvert a számítógépre másolt fényképek és videók megjelenítéséhez és szerkesztéséhez. A ViewNX 2 telepítése előtt győződjön meg arról, hogy számítógépe megfelel a 255. oldalon meghatározott rendszerkövetelményeknek. Használja a ViewNX 2 szoftver legfrissebb (a xxii. oldalon felsorolt weboldalakról letölthető) verzióját, mivel a D810 készüléket nem támogató régebbi verziók esetében előfordulhat, hogy nem megfelelően viszik át a NEF (RAW) képeket. 1 Indítsa el a telepítőt. Indítsa el a számítógépet, helyezze be a telepítő CD-t, majd futtassa a telepítőt. Megjelenik a nyelvválasztó párbeszédablak. Amennyiben a kívánt nyelv nem elérhető, a Region Selection (Régió választás) lehetőségre kattintva válasszon másik régiót (a régió választás európai viszonylatban nem használható). A ViewNX 2 telepítése q Válasszon régiót (ha szükséges) w Válassza ki a kívánt nyelvet e Kattintson a Next (Tovább) gombra
Image of page 16

Info icon This preview has intentionally blurred sections. Sign up to view the full version.

254 2 Indítsa el a telepítőt.
Image of page 17
Image of page 18
This is the end of the preview. Sign up to access the rest of the document.
 • Fall '13

{[ snackBarMessage ]}

What students are saying

 • Left Quote Icon

  As a current student on this bumpy collegiate pathway, I stumbled upon Course Hero, where I can find study resources for nearly all my courses, get online help from tutors 24/7, and even share my old projects, papers, and lecture notes with other students.

  Student Picture

  Kiran Temple University Fox School of Business ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  I cannot even describe how much Course Hero helped me this summer. It’s truly become something I can always rely on and help me. In the end, I was not only able to survive summer classes, but I was able to thrive thanks to Course Hero.

  Student Picture

  Dana University of Pennsylvania ‘17, Course Hero Intern

 • Left Quote Icon

  The ability to access any university’s resources through Course Hero proved invaluable in my case. I was behind on Tulane coursework and actually used UCLA’s materials to help me move forward and get everything together on time.

  Student Picture

  Jill Tulane University ‘16, Course Hero Intern